Aquest cap de setmana el Budokan Vilanova del Camí va organitzar el I Trofeu Interautonòmic de TAI JITSU al Pavelló de Can Tito a Vilanova del Camí, amb la participació de les comunitats d’Aragó, Astúries, Cantabrià, Comunitat Valenciana, Madrid i Catalunya.

La recepció de les delegacions es va dur a terme al Col·legi Joan Maragall i posteriorment un dinar de germanor amb una paella d’arròs per a 200 persones, realitzada per cuiner especialista i col·laborador del trofeu Luis Diaz, on acompanyants i competidors varen quedar meravellats.

A les quatre de la tarda un total de 86 participants demostraren duran quatre hores les seves tècniques en les diferents categories Individuals i per Equips (parella).

Les categories individuals consta d’una demostració tècnica d’un KATA (forma) a escollir pel participant, on es valora; l’equilibri, concentració i actitud.

Categoria Benjamí

1er Class. Arnau Gracia (Budokan Vilanova)

2on Class Victor Parra (Budokan Vilanova)

3er Class. Josep Garcia (Budokan Vilanova)

Categoria Aleví

1er Class Ruben de la Vega (Tai Jitsu Astúries)

2on Class Xavi Lopez(Budokan Vilanova)

3er Class. Mariona Rodriguez(Budokan Vilanova)

Categoria Infantil

1er Class Ignacio Olay (Tai Jitsu Astúries)

2on Class. Joan Lopez(Budokan Vilanova)

3er Class Ruben Casado(Budokan Vilanova)

Categoria Cadets

1er Class. Oscar Grados (Budokan Vilanova)

2on Class Eugenia Garcia (Pando Asturias)

3er Class Roberto Marin (Shinerkan Valencia)

Categoria Junior

1er Class Sergio Alcala (Budokan Vilanova)

2on Class. Laura Ferrera (Budokan Vilanova)

3er Class Veronica Nieto (Budokan Vilanova)

En les categories per Equips son tres les proves puntuades; Kata sincronitzat, Defensa personal i Randori (coreografia de tècniques de Ju jitsu on els participants demostren les seves habilitats i coneixements).

Categoria Benjamí

1er Class. Carlos Latorre – Victor Parra (Budokan Vilanova)

2on Class Jose Garcia – Daniel Molero (Budokan Vilanova)

3er Class Arnau Gracia – Jose Garcia (Budokan Vilanova)

Categoria Alevi

1er Class. Ignacio Olay – Ruben de la Vega (Tai Jitsu Asturias)

2on Class. Xavi Lopez – Judit Gonzalez (Budokan Vilanova)

3er Class Nora Alcala – Mariona Rodriguez (Budokan Vilanova)

Categoria Infantil

1er Class. Juan Lopez – Gabriel Diaz (Budokan Vilanova)

2on  Class Adria Raich – Ruben Casado (Budokan Vilanova)

3er Class Eugenia Garcia – Virginia Gonzalez (Pando Asturias)

Categoria Cadet – Junior

1er Class Sergio Alcala – Laura Ferrera (Budokan Vilanova)

2on Class Oscar Grados – Verònica Nieto (Budokan Vilanova)

3er Class Alonso Ruiz – Roberto Marin  (Shinerkan Valencia)

Els grans resultats obtinguts de 7 primers Class., 8 segons Class., 6 tercers Class  el Budokan Vilanova del Camí amb la suma de podis d’aquesta competició s’ha  consolidat com l’equip mes competitiu a nivell nacional i internacional.

Les declaracions del Director Tècnic Nacional de Tai jitsu de la Federació Espanyola de Karate el senyor Juaquin Muñiz son de que alguns esportistes Vilanovins serán convocats en un futur proper a la selecció espanyola de Tai Jitsu.

Finalitzada la competició el mestre Pau Ramon Planelles juntament amb alumnes sèniors del Budokan Vilanova del Camí varen fer una demostració de Tanbo Jutsu i Yubi bo. Cal destacar que nomes hi ha 2 persones diplomades al japó d’aquestes disciplines a Espanya el senyor Pau Ramon Planelles i el seu alumne Pere Soler entrenador i professor del Budokan Vilanova del Camí.

Pere Soler a aconseguit mantenir i millorar el nivell esportiu de l’escola i agraeix  el suport i la confiança que han dipositat en ell, el  Servei d’esports de Vilanova del Camí i més personalment els pares d’alumnes. Ara només cal continuar el treball realitzat fins aquest moment per tal d’aconseguir bons resultats la temporada vinent.

Desprès de la competició un sopar multitudinari amb mes de 250 persones al col·legi Joan Maragall va acomiadar les delegacions autonomiques i la temporada 2005/2006.

Agrair a totes les empreses col·laboradores la seva participació, al servei d’esport, les regidories d’ensenyament, de Festes de l’ajuntament de Vilanova del Camí així com els voluntaris en l’organització del dinar i el sopar.

L’escola d’arts marcials tradicionals i de cultura oriental Budokan Vilanova del Camí obre les portes a totes les persones interessades en les següents activitats: Aikido, Tai Jitsu, Ju Jutsu Tradicional, Kobudo Japonès (armes del guerrers Samurai), Meditació Zen, Shiatsu, Reiki i Tai Chi Chuan. Mes informació al C/ Isabel la Catòlica, 32 de Vilanova del Camí o al telèfon 686 54 36 11. www.budokan.es