El proper dissabte 13 de març al pavelló polivalent de Can Papaseït el Budokan Vilanova del Camí organitza un curs de Tai jitsu amb el numero 1 d’aquesta disciplina marcial el mestre Roland Hernaez 10 Dan, compte amb la col·laboració de l’ajuntament de Vilanova del Camí i la Federació Catalana de Karate.

L’inici de l’activitat serà a les 10 del matí amb la presentació del mestre Roland Hernaez 10 Dan de Tai jitsu i del President de la Federació Mundial de Nihon Tai jitsu/Tai jitsu el senyor Patrick Malenfant.

També hi assistiran els director tècnics de Tai jitsu de les federacions autonòmiques de: Castella la Manxa, Aragó, Valencia, Castella Lleó, Andalusia, Extremadura, Balears, Madrid, Astúries, Murcia. Cal remarcar la presencia del director Nacional de departament de Tai jitsu de la Federació Espanyola de Karate el senyor Vicente Antequera i al Mestre Pau Ramon Planellas 6 Dan de Tai jitsu i un dels pioners/promotors del Tai jitsu a Catalunya i màxim exponent del Tanbo jutsu (Bastó de 50 cm, bastó policial “porra”) a Europa autor de llibres com Tonfa Policial, Jintai Kyusho (punts vitals)… en Pere Soler professor del Budokan Vilanova del Camí es l’únic autoritzat, avalat i reciclat a la comarca de l’anoia per transmetre les ensenyances del mestre Pau Ramon.

El mestre Roland Hernaez comptarà com assistent amb el professor Pere Soler director tècnic de Tai jitsu de la Federació Espanyola de Karate i coordinador del Tai jitsu a Catalunya de la FCK.

El curs està obert a tots els practicant d’arts marcials que acreditin un grau de cinturo verd i major de 18 anys. Consta de dues sessions, Mati de 10:00 a 13:00 i tarda de 16:30 a 19:30.

Per a més informació www.budokan.es