El passat dissabte 8 de juny es va celebrar al pavelló municipal Mestre Vilavell d’Òdena la última trobada de infantil de Tai-jitsu.

Es va iniciar la trobada a les quatre de la tarda amb la presentació de l ‘activitat a càrrec del mestre Pere Soler 5è Dan de Tai jitsu. Posteriorment als 127 participants van realitzar rotacions en els 6 tatamis on cadascun acollia dos monitor de l’escola esportiva de Tai-jitsu. El public va poder gaudir del gran nivell tècnic, de les diverses metodologies i pedagogia que el C.E Budokan Vilanova del Camí ha estat treballant durant més de 15 anys.
Una vedada finalitzada les sis rotacions, es va procedir al canvi de cinturons dels nens de l’escoles esportives de Tai-jitsu dels col·legis: CEIP Joan Maragall, CEIP Marta Mata, CEIP Garcia Fosas, CEIP Ramon Castell Tort, Academia Igualada, CEIP Dolors Martí, CEIP Torres Cassana, E.E. Ajuntament d’Odena, CEIP Garcia Lorca, Fundació Privada Auria i el E.E Budokan Vilanova del Camí.

Volem destacar la participació del grup de Tai-jitsu de la Fundació Privada Auria, durant aquesta temporada s’ha iniciat i consolidad un curs pilot per l’integració del nostre art marcial a persones discapacitades a càrrec de la monitora/profesional Sonia Garcia amb una valoració molt positiva.

Agraïm al l’Aj. d’Òdena, Aj. de Vilanova del Camí i a tots els AMPAS i pares d’alumnes que estem treballant per poder agudar els nostres joves i adolescents a Creixer en Valors, una de les principals tasques del C.E Budokan Vilanova del Camí.

A partir del 12 de juny iniciem l’incripció per la temporada 2013/2014.

Per a més informació: www.budokan.es