Captura de pantalla 2014-05-12 a la(s) 08.38.22Escola d’estiu/Taijitsu
El Taijitsu es una art marcial amb una metodologia que aporta els beneficis del Judo i del Karate ja que comparteix tècnica i pedagogia. Per això la considerem la millor per treballar en edats com- preses entre els 3 i els 14 anys.

És molt important que en les diferents etapes de desenvolupament el nen integri uns valors univer- sals, valors que ja es treballen a l’escola de primària o secundaria. El Budokan Vilanova del Camí pretén ser una activitat formativa de suport pel seu fill.

L’escola d’estiu es una activitat molt diversificada amb l’objectiu que els nens ho passin bé mit- jançant diversos tallers relacionats amb l’esport, la cultura i les tradicions Japoneses.

Grups d’iniciació
Destinat a nens que mai han fet arts marcials, ideal per tenir el primer contacte amb el Taijitsu i possibilitat de continuar l’activitat el proper curs.
Grups Tecnificació
Destinats a incidir en la tècnica dels alumnes practicants, entrenaments monogràfics de Kata, Kihon, Tècnica de base i Randoris.amb el Taijitsu i possibilitat de continuar l’activitat el proper curs.

Escola d’estiu/activitats
Percussió / Tambors
L’habilitat per portar un bon ritme està relacionada pels processos cerebrals responsables del raonament i la resolució de problemes.
Manualitats
Es realitzarán diferents tallers amb material de reciclatge, plantes, textil… Cada setmana gaudirem de tallers de temàtica diferenciada.
Jocs d’aigua, Gimcanes
Dia de piscina, guerra d’aigua, activitat per descobrir i respectar la natura…

PREUS:
1 setmana – 30€
2 setmanes – 27.50€ /setmana
més de 2 setmanes – 25€ /setmana

HORARIS D’INSRIPCIÓ:
Dilluns, Dimecres i Divendres: 17-18.30h/ 19.30-21.30h Dimarts i Dijous: 17-20h.
Per a més informació passeu per el Budokan a les hores establertes o als telèfons: T. 639 121 479 | T. 622 902 233 | T. 639 151 924