La ciutat madrilenya d’Aranjuez ha estat l’amfitriona del campionat, organitzat per la Real Federació Espanyola de Karate en totes les modalitats i categories de Nihon Tai-Jitsu (fins a 27). Es va iniciar dissabte, a les quatre de la tarda, amb la modalitat de kata individual, kata per parelles, expressió tècnica i randori.

Després de més de cinc hores de competició es va procedir a l’entrega de premis. L’endemà diumenge al matí, es van celebrar les modalitats de Goshin Shobu i Kumite.

Enguany, els vilanovins del Budokan Vilanova n’han estat els principals protagonistes, ja que tots els esportistes de la Selecció Catalana han pujat al pòdium en totes les categories.

L’equip, dirigit per l’igualadí Pere Soler, han participat en les modalitats de Kata individual i parelles, expressió tècnica, randori, defensa personal i kumite.

En la categoria sènior, tot i l’alta participació i l’alt nivell dels participants, els vilanovins han obtingut resultats favorables.

Cal destacar que tots els competidors sènior i júnior són monitors del C.E Budokan i han col·laborat en la preparació de les categories base de la selecció.

Els medallistes de categories base del Budokan Vilanova han estat:

Benjamí: Francesc Solà, Alex Gel
Aleví: Enoc Soler, Guillem Ariza, Nayala Rodriguez, Hector Cuadros.
Infantil: Paula Cuadros, Queralt Soler, Antonio Esteban, Jan Valls,
Juvenil: Ramon Larrache, Marc Dizy, Jan Nogales, Marc Dizy, Aitor Mora, Antonio San Roman, Gerard Contreras.
Cadet: Aaron Alcala, Melani Marctos, Jan Mateu, Johanna Salces.
Júnior: Marc Torilo, David Brugues, Irina Gomez, Emma Lopez.
Sènior: Ana Acedo, Ruben Casado, Joel Gomez, José Orgaz.

“L’esforç en el constant entrenament i la notable cohesió de la selecció han donat els seus fruits”, com afirmen des del CE Budokan. “Cal felicitar a l’equip, des dels esportistes més petits fins als més grans, la coordinació i els entrenadors per la feina feta durant aquests mesos i pels resultats obtinguts”.

El CE Budokan Vilanova suma més de 20 anys d’experiència en un mètode d’ensenyament d’arts marcials per a totes les edats, “on el principal objectiu és el de treballar els valors universal en l’educació i formació de les persones”