Budokan Vilanova del Camí (Escola Esportiva de Vilanova del Camí)

 

El passat dia 26 de març els alumnes de l’Escola Esportiva de Vilanova del Camí – Budokan Vilanova del Camí varen participar en la Copa Grand Sud de NIHON TAI JITSU a França celebrada a la ciutat de CHEMOZAC a 100 Km al nord de Bordeus obtenint uns bons resultats.

 

Un total de 124 participants (10 de la E.E.V, Budokan V.) demostraren duran quatre hores les seves tècniques en les diferents categories Individuals i per Equips (parelles).

 

Les categories individuals consta d’una demostració tècnica d’un KATA (forma) a escollir pel participant, on es valora; l’equilibri, concentració i actitud.

 

Categoria Poussins (1997 a 1995)
1er Class. Judit Gonzalez
2on Class Jose Garcia
4art Carlos Latorre
5è Xavi Lopez

 

Categoria Pupilles (1994 a 1993)
2on Class. Ruben Casado
3er Class. David Palomino
4ar  Class Joan Lopez

 

Categoria Benjamins (1992 a 1990)
6è Class. Kevin Serrano

 

En les categories per Equips son tres les proves puntuades; Kata sincronitzat, Defensa personal i Randori (coreografia de tècniques de Ju Jitsu on els participants demostren les seves habilitats i coneixements).

 

Categoria Poussins (1997 a 1994)
1er Class. Xavi Lopez – Judit Gonzalez
2on Class Carlos Latorre – Jose Garcia
4art Class Beatriz Cano – Judit

 

Categoria Avenir (1993 a 1990)
3er Class. Ruben Casado – Gabriel Diaz
4art  Class Juan Lopez – Gabriel Diaz
5è  Class David Palomino – Kevin Serrano

 

L’escola Esportiva de Vilanova del Camí – Budokan Vilanova del Camí amb la suma de resultats d’aquesta temporada i les passades s’ha  consolidat com l’equip mes competitiu a Catalunya i França.

 

L’entrenador Pere Soler a aconseguit mantenir i millorar el nivell esportiu de l’escola i agraeix  el suport i la confiança que han dipositat en ell, el  Servei d’esports de Vilanova del Camí i més personalment els pares d’alumnes. Ara nomes cal continuar el treball realitzat fins aquest moment per tal d’aconseguir bons resultats al campionat de Copa Catalana que es celebrarà el 4 de juny a Vilafranca del Penedès.

 

L’escola d’arts marcials tradicionals i de cultura oriental Budokan Vilanova del Camí obre les portes a totes les persones interessades en les següents activitats: Nihon Tai Jitsu, Ju Jutsu Tradicional, Aikido, Kobudo Japonès (armes del guerrers Samurai), Meditació Zen, Shiatsu, Reiki i Tai Chi Chuan. Mes informació al C/ Isabel la Catòlica, 32 de Vilanova del Camí o al telèfon 686 54 36 11.