Un dia típic de tardor, dels 37 participants al curs arribats de Tarragona, Cornella del Vallès, Terassa, Igualada van arribant de forma esglaonada i ordenada. A l’entrada del Budokan Vilanova nostra secretària i coordinadora Ana Acedo, a l’interior monitors de l’escola esportiva ampliant el tatami.
El curs va començar puntual amb la presentació dels mestres de dojos Ricardo Gómez, Joan Lluch, Rafa Portabella, continuem amb el l escalfament realitzat per Domingo Alcalà, finalitzat l’escalfament el mestre Pere Soler va començar amb diferents formes desarmaments de ganivet des d’un atac directe fent incapie en la posició de les mans per no cortarse.Una vegada establertes les formes de desarmament va començar a realitzar les tècniques defensives contra atacs a distància i múltiples direccions. continuem amb amenaces frontals en tronc i coll, en aquest tipus de defenses el mestre Pere Soler va explicar la gent importància del concepte kikentai, esperit cop i cos realitzen una acció simultàniament.

Després d’un breu descans canviem l’arma aquesta vegada es realitzarien amb el tanbo. En aquesta ocasió el mestre va destacar la importància de trencar la distància amb el concepte Irimi (entrar) i controlar el braç armat encadenant palanques i estrangulacions.
Un curs molt interessant per conèixer aquest art marcial el Taijitsu com a mètode superior de defensa personal.

Budokan Vilanova del Camí agraeix a tots els participants el bon ambient i el treball realitzat

 

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.728065970615103.1073741858.227335574021481]