En el sopar de comiat de temporada de la Federació Catalana de Karate celebrat en el Hotel Plaza de la ciutat comtal en dissabte dia 19 de desembre, sis esportistes del Budokan Vilanova van rebre distincions esportives per els bons resultats obtinguts en el transcurs de l’any 2009.

Va iniciar-se l’acte de entrega de les distincions en les categories base de les diferents disciplines i modalitats de la federació, Joan Lopez i David palomino van rebre dos distincions com a campions Rubèn Casado i Adrià Raich com a sots-campions de Catalunya i d’Espanya.

Varen continuar amb les categories sènior amb dos distingits, Jose Maria Doroteo con sots-campió d’Espanya de la modalitat d’expressió tècnica i en Pere Soler sots-campió d’Espanya de la modalitat d’expressió tècnica, 3er classificat en Goshin Shobu (defensa personal ) i 3er classificat en Kumite (combat) .

El Budokan Vilanova tanca l’any 2009 millorant els els resultats esportius de l’anterior temporada i en el nomenament de Pere Soler com a director tècnic i seleccionador de l’equip Espanyol de Tai jitsu de la Real Federació Española de Karate.
Des del club agraïm a totes les entitats col•laboradores en diferents actes, al servei d’esport de Vilanova del Camí, els practicants i pares d’alumnes la confiança i el suport a la nostra entitat. Mes informació www.budokan.es .