Aquest dissabte passat es va celebrar el campionat interautonomic de Taijitsu a la ciutat Valenciana de Cheste.

L’expedició catalana formada de 44 competidors de prebenjamí fins a senior tots ells alumnes del Budokan Vilanova del camí iniciaren el viatge d’anada cap a valencia a les 7 del mati.

Despres de dinar tots els competidors es van concentrar al pavelló municipal de Cheste, on varen començar els preliminars de la competició, concentracio de l’equip, escalfament previ a l’inici del campionat.

Finalitzars els preliminars es va iniciar el torneig en la salutació inicial al public i els equips arbitrals.

La proba d’expresió tecnica es va celebrar en tres tatamis.

Es realitza per parelles , i consta de tres proves diferents de les que els jutges els atorguen una puntuació d’acord amb la qualitat de les realitzacions de la parella . Guanya aquella que al final de les tres proves obtingui la major puntuació .

1a Prova : Aplicacions tècniques
2a Prova : Kata
3a Prova : Randori ( consisteix en un treball preparat on els dos competidors realitzen una exposició de les tècniques en forma de combat preestablert per ells mateixos ) .

DSC_0218

El resultat s’obté per la suma de les puntuacions obtingudes en les tres proves .

En el tatami numero 1 varen competir la categoria prebenjamí i cadets. Amb molt bons resultats, la categoría prebenjami en la unica representacio catalana la parella formada per Queralt Soler i Jan Rondan va aconseguir la medalla d’or, en la categoria Cadet les parelles formades per Marina Navarro/Carla Martinez i José Orgaz/Guillem Sanchez varen obtenir l’or i la plata.

En el tatami numero dos les categories de Benjamí i Infantil va continuar la tònica de domini del participants catalans parellas Jan Mateu/Gererd Contreras i Jordi Cobo/Luis Hernandez aconseguiren l’or i la Plata. En la categoria infantil tot el podi va ser català David Brugues/Eric Rondan medalla d’or, Gerard Jorba/Marc Torilo medalla plata, Irina Bocache/Aina Media i Duna Marchante/Mireia Solé els bronces.

El el tatami numero tres les categories Aleví i Junior on Alex Latorre/Aaron Alcala i Marc Dizy/Aaron Alcala or i plata respectivament i Merixell Navarro/Laura Tapiolas, David Raich/Ivan Diaz i Joel Gomez/Iylla Bolkin ocuparen tot el podí junior.

Finalitzades la categoria d’esport base en el tatami central es va celebrar la competició de sènior absolut on les quatre parelles de monitors del Budokan Vilanova van demostrar l’alt nivell tècnic de tot l’equip ocupant tot el podí. Victor Parra/Arnau Gracia medalla d’or , Ana Acedo/Sergi Brugues medalla de plata , Ruben Casado/Adria Raich i Marcos Orgaz/David Palomino els bronzes.

A la competició de goshin shobu Ruben Casado i Adria Raich varen aconseguir la medalla de bronze.

L’equip de competició del Budokan Vilanova del Camí és el referent a nivell nacional un resultat amb set medalles d’or, set de plata, sis de bronze.

Després d’una dilatada trajectòria esportiva i els resultats al capdavant de la selecció Catalana de Taijitsu la Federació Espanyola de Karate a nomenat al mestre Pere Soler Director Tècnic de Taijitsu. Aquesta decisió situa al Budokan Vilanova com a referent a nivell Espanyol.

El dissabte dia 24 de maig a les quatre de la tarda Òdena acull el Campionat de Catalunya de Taijitsu 2014.

Més informació www.budokan.es