A les tres de la tarda la organització del Budokan Vilanova del Camí es van citar per al muntatge dels tatamis i diversos per al campionat comarcal . Va ser una grata sorpresa trobar al mestre Alfons Arboledas i la seva esposa Rosa Avalos com a membres i representants de la Federació Mundial de Tai – jitsu ) a la porta del pavelló , després d’un efusiu salutació iniciar els preparatius de l’ esdeveniment.

A les quatre es va iniciar l’entrada dels 163 participants i el seu corresponent ubicació en els respectius tatamis . Nou escoles estaven representades en aquest campionat comarcal , destacar la participació de l’AMPA LLuis Millet dirigida per Rosa Avalos , escola convidada a aquest esdeveniment .

Es va iniciar la competició a les 4:30 h , amb les classificatòries , s’havia de desenvolupar 10 categories en 4 tatamis , es van distribuir en tres torns de sortida deixant les finals d’Or / Plata per al final de l’esdeveniment .

Després de dues hores de competició es va efectuar el lliurament de premis amb més de 500 persones a la grades , tot un èxit .

Agraïm el suport de tots els pares , monitors i participants per donar suport al taijtsu a catalunya .

Un agraïment especial al mestre Alfons Arboledas i la seva dona Rosa Avalos per estar amb nosaltres i portar una representació de la seva escola en aquesta competició .