El passat dissabte 7 de Febrer es va cel.lebrar el III Campionat de Catalunya de Tai Jitsu al Pavelló Esportiu Municipal de Santa Magarida i els Monjos (Barcelona), organitzat per el Departament de Tai Jitsu de la Federació Catalana de Karate y el Ken-Zen Dojo/SFitness de la localitat, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida y els Monjos.

A les 16 h. més d’un centenar de participants vinguts de Valencia, Elx, Castelló, Barcelona, Vilanova i el Geltrú i Vilanova del Camí es van reunir al pavelló per disputar aquest campionat.
La competició estava repartida en dos tatamis, on es disputaven les modalitats de “Kata sincronitzat”, “Defensa Personal” i “Randori” (sequéncia de técniques).

Un cop acabada la competició, i per primera vegada a Catalunya, es va disputar una demostració de Kumite (combat) en categoría Cadet/Juvenil per equips, on tres jutges amb banderoles de colors determinaven les tècniques valides. En la propera edició aquesta modalitat de Kumite s’organitzarà com a competición oficial.

Classificacions i pòdiums:

PREBENJAMÍ
1er – Marvin Marquez – Raul Redondo (Budokan – EEV)
2on – Julia Carmona – Carlos Diaz (Budokan)
3er – Alejandro Gonzalez – Jose Lopez (Elx)
3er- Marta Tapiolas – Duna Muñoz (Budokan – EEV)

BENJAMÍ
1er Maria Carmona – Judith Panades (Budokan)
2on – Salvador Lopes – Maria Carrazoni (Elx)
3er – Eric Cantero – Bruno Colucci (Budokan – EEV)
3er- Amos Collado – Laura Tapiolas (Budokan – EEV)

ALEVÍ
1er Arnau Gracia – Victor Parra (Budokan)
2on Carlos Latorre – Daniel Molero (Budokan)
3er – Alejandro Guerrero – Miguel Cortes (Valencia)
3er- Marina Rosillo – Marcos Orgaz (Budokan)

INFANTIL
1er Xavier Lopez – Judith Gonzalez (Budokan)
2on Mariona Rodriguez – Sergui Brugues (Budokan)
3er – Judith Gonzalez – Laia Gil (Budokan)
3er- Juan Mendez – Jose Espin (Elx)

CADET / JUVENIL
1er Joan Jópez – David Palomino (Budokan)
2on Adrià Raich – Ruben Casado (Budokan)
3er – Marina Ortega – Jose Espinosa (Elx)
3er- Jaime Carrasco – Victor Gomez (Valencia)

Els bons resultats obtinguts de 5 primers classificats., 4 segons , 5 tercers, en les cinc categories del Campionat van proporcionar el Premi al Millor Equip de la Competició 2009 al Club Budokan Vilanova del Camí, el qual s’ha consolidat com l’equip mes competitiu a Catalunya i Comunitat Valenciana.

Aquest Campionat de Catalunya va servir també per examinar a 8 candidats a Arbitres Regionals de Tai Jitsu i reconeguts pel Consell Català de l’Esport. Tots ells van desenvolupar una excel.lent tasca arbitral i van aprovar l’examen teòric-pràctic al finalitzar la competició.

Entre els asistents a l’acte, es va comptar amb la presència del Director Técnic del Dept.. de Tai Jitsu de la Federació Catalana de Karate, Pau-Ramón Planellas Sensei, Pere Soler Sensei, Director del Budokan Vilanova del Camí i responsable del Dept. de Tai Jitsu de la Federació Catalana i Xavier Pujol, Técnic d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Margarida i els Monjos, els quals van participar també en l’acte d’entrega de medalles als guanyadors.