Aquest cap de setmana passat alumnes del Budokan Vilanova del Camí (Escola Esportiva) varen participar en la Copa Grand Sud de França celebrada al poble de Vaquiers 10 kilometres de Tolouse obtenint uns resultats excel·lents.

Un total de 137 participants (28 del Budokan Vilanova) demostraren duran cinc hores les seves tècniques en les diferents categories Individuals i per Equips (parella).

Les categories individuals consta d’una demostració tècnica d’un KATA (forma) a escollir pel participant, on es valora; l’equilibri, concentració i actitud.

Categoria Poussins 1

1er Class. Victor Parra
2on Class Dani Molero
3er Class. Carlos Latorre
5è Class Jose Garcia

Categoria Poussins 2

1er Class. Arnau Gracia
3er Class. Marina Rosillo

Categoria Pupilles

1er Class. Javi Vega
2on Class Sergi Brugues
3er Class. Mariona Rodriguez
4ar Class Xavi Lopez

Categoria Benjami 1

5è Daniel Sanchez

Categoria Benjami 2

1er Class. Joan Lopez
2on Class Ruben Casado
3er Class. David Palomino
4ar Class Gabriel Diaz

Categoria Cadets

3er Class. Veronica Nieto

En les categories per Equips son tres les proves puntuades; Kata sincronitzat, Defensa personal i Randori (coreografia de tècniques de Ju jitsu on els participants demostren les seves habilitats i coneixements).

Categoria Poussins

1er Class. Arnau Gracia – Jose Garcia
3er Class Carlos Latorre – Victor Parra
5è Class Amos Collado – Daniel Molero

Categoria Avenir (cinturó blanc a taronja)

1er Class. Javi Vega – Joel Gomez
2on Class.Nora Alcala – Mariona Rodriguez
3er Class Xavi Lopez – Judit Gonzalez
4art Class. Sergui Brugues – Judith Gomez

Categoria Avenir (cinturó verd a blau)

3er Class. Juan Lopez – Gabriel Diaz
4art Class Adria Raich – Ruben Casado
5è Class Ruben Casado – David Palomino

Categoria Espoir (cinturó Blau i Marrons)

4art Class Oscar Grados – Verònica Nieto

Els grans resultats obtinguts de 6 primers Class., 4 segons Class., 8 tercers Class., 5 quarts Class. i 4 cinquès Class. varen proporcionar el premi al millor equip de la competició 2006.

El Budokan Vilanova del Camí amb la suma de podis d’aquesta competició s’ha consolidat com l’equip mes competitiu a Catalunya i França.

L’entrenador Pere Soler a aconseguit mantenir i millorar el nivell esportiu de l’escola i agraeix el suport i la confiança que han dipositat en ell, el Servei d’esports de Vilanova del Camí i més personalment els pares d’alumnes. Ara només cal continuar el treball realitzat fins aquest moment per tal d’aconseguir bons resultats, al proper torneig, ja que el 8 de juliol Vilanova del Camí acull el Primer Trofeu Internacional de Tai Jitsu , amb la participació de les comunitats autonòmiques de Madrid, Aragó, Astúries, Galícia, Andalusia, Extremadura, Múrcia, Castella – La manxa i França.

L’escola d’arts marcials tradicionals i de cultura oriental Budokan Vilanova del Camí obre les portes a totes les persones interessades en les següents activitats: Aikido, Tai Jitsu, Ju Jutsu Tradicional, Kobudo Japonès (armes del guerrers Samurai), Meditació Zen, Shiatsu, Reiki i Tai Chi Chuan. Mes informació al C/ Isabel la Catòlica, 32 de Vilanova del Camí o al telèfon 686 54 36 11.