El passat dissabte 6 de març es va celebrar al pavelló municipal de Can Passanals a Santa Margarida de Monbui la 2ª Jornada del jocs escolar de Tai jitsu.

Aquesta competició de tècnica de base es classificatòria per el Campionat de Catalunya de Tai jitsu que es celebrarà l’últim cap de setmana d’abril a Vilanova del Camí, on les 5 primeres parelles de l’escola esportiva del Budokan Vilanova del Camí participaran en l’edició d’engany.

L’escola esportiva del Budokan Vilanova consta de 150 nens representant a les següents escoles: Antoni Gaudi, Castell d’Odena, Cérvola Blanca, Gabriel Castellà, Garcia Foses, Emili Vallès, Joan Maragall, La Torre, Marta Mata, Monalco, Mogwli, Maristes, Mestral, Pompeu Fabra i Torre Casanas.

Els responsables dels AMPA de les escoles i els Ajuntaments organitzadors agraeixen l’assistència a tot els participants en aquesta segona jornada. Cal destacar que un dels principals valors del Budokan Vilanova i en general de les arts marcials es la solidaritat, respecte i col·laboració.

El Campionat de Tècnica de Base de Tai jitsu es el segon de tres tornejos dels jocs escolars, on el podi dels jocs escolars es resoldrà en els competidors que més puntuació acumuli en el total dels tornejos.

CLASSIFICACIONS PDF

L’organització d’aquesta segona jornada a estat a càrrec Ceip Antoni Gaudí i l’Ajuntament de Santa Margarida de Monbui , coordinació i monitoratge de tots els participats a càrrec del Budokan Vilanova del Camí club d’arts marcial homologat per la Federació Catalana de Karate.