“Go” significa “fort” i “Ju” significa “suau, tou”, “Okinawa Goju Ryu” És Per tant “Un Estil Que alternativa Moviments plens de Força i Poder amb altres Suaus, Fluids i Elegants”. Es Tracta de complet Estil , ben Equilibrat que porta al desenvolupament d’un cos robust i resistant, sense la inevitable rigidesa d’altres estils de Karate.

Les Principals Característiques són Goju-Ryu:

– Moviments circulars
– Respiració abdominal

Totes les Tècniques d’Atac i Defensa es desenvolupen MITJANÇANT Moviments circulars amb el propòsit per augmentar El Poder del cop i evitant l’Atac de l’oponent Entrant en la guàrdia i desequilibran-lo.

El Escàs, Nombre de katas de Goju-Ryu comparats estafa els de Altres Estils, si Deu a Dificultat seva.

Tots els Katas, aire Excepció de Gekisai Ichi i Ni Gekisai – creades amb bany 1.942 Per El Mestre Miyagi i Per El Mestre Nagamine Shoshin -, fill d’origen xinès. Els dos Katas Sanchin i Tenshō were desenvolupats paràgraf Practicar i millorar les Tècniques de Respiració; COM fill definits “la Pràctica del Zen en moviment”: La resta de katas fill “katas oberts”, és Dir, Amb El Objectiu de Estudiar les tècniques dirigides al combat.

 

Kihon Kata
(Kata basico)
Heishu Kata
(Kata Manos cerradas)
Kaishu Kata
(Kata Manos abiertas)
Sanchin Ichi
Sanchin Ni
Tensho Gekisai Ichi
Gekisai Ni
Saifa
Seiyunchin
Shisochin
Sanseru
Sepai
Kururunfa
Sesan
Suparinpei

 

Existia a la ANTIGUITAT de l’ONU art marcial Anomenat Toshukuken ( La Mà Que Protegeix el cos ) transmès de Pares 1 Fills a l’illa de Ryukyu , l’antic nom d’Okinawa . D’Aquest art néixer dos Estils : UN I UN ALTRE a Shuri en Han- . A Primer si li denominava ” Shurite ” i al ÚLTIM ” Nahate ” .

MENTRE l’Estil Shurite SER escassament Influenciat Per El Kenpo xinès, el Nahate ha Estat considerat COM genuí ONU Art Marcial Xinès .

El Representant Més Important de l’Estil Nahate SER Higaonna Kanryo , NASCUT a Naha en 1.853 . En 1.877 , tenia Com 24 Jahr , VA SER Enviat una Xina a la província de Fukkensho Fukushu (d’acord Amb La pronunciació japonesa ) On entrenament Durant MOLTS Jahr estafa Ryuryoko Roshi , Famós Mestre de Tempo . Fins on sabem , Aquest És El Principi de la Història del Goju – Ryu .

Un el dels de Primers Estudiants del Mestre Higaonna Kanryo SER Miyagi Chojun . Havent NASCUT a Naha el 25 d’abril de 1.881 , l’Estudi Amb El Mestre Higaonna des de Setembre de 1.902 del fins octubre de 1.915 i DESPRÉS, seguint El Exemple d’ Do Mestre , Marxo una Xina al novembre de 1.915

VA SER UN Any d’Estudi intensiu Durant el Com Entro en contacte estafa TOTS els Famílies Més influents del Kenpo xinès . El Mestre Miyagi si Dedico porció sencer a l’Estudi del Karate , A Una Investigació interminable , renunciant a TOTES LES SEVES Possessions i desenvolupant el Nahate 1 Nivells Més i Més Alts Fins Que Fundo El ” Goju – Ryu Karate – do ” . Sera del sempre recordat de Com ungla de les Principals Figures del Karate en Tot El Mundo .

Després de do mort , Miyazato Eiichi sí es va convertir en do Successor , Ensenyant al Principi a la Pròpia Casa del Mestre Miyagi .

Goju – Ryu no està SENT ACTUALMENT Més i Més Conegut i en si no està estenent en Tot El Mundo . El Mestre Miyazato SER el director del ” Jundokan ” , president de ” Okinawa Goju – ryu Karatedo Kyokai ” i de la ” Internacional Tradicional d’ Okinawa Goju – ryu Karatedo Federació ” fins do mort el 1999 . El Porto SI l’herència i les preuades Ensenyaments del fundador .

En ELS ÚLTIMS anys Kai Kuniyuki ha Estat Un dels més actius Entre els Estudiants del Mestre Miyazato .