Mestre Kanryo Higaonna , creador del Estil de combat Naha – Te.

L’Estil de Naha Et És Un Estil de karate d’Okinawa Provinent de fet Famós porció Kanryo Higaonna , un del dels Grans mestres o Saikoo Shihan de l’antic Karate .

Aquest Estil de karate SER la base de contes de ALTRES COM : el Goju Ryu del mestre Chojun Miyagui , i l’Estil Shito – Ryu del mestre Kenwa Mabuni , Qui ho Unió Amb El Shuri Et ( Avui Dia Shorin Ryu ) . Les Característiques Preses del Naha et were la Sensibilitat , explosivitat i precisió en El Combat a Distància curta; ASI COM les Tècniques Respiratòries i d’Enfortiment corporal , MÉS de ALGUNES Formes o katas , que s’utilitzen paràgraf entrenaments Diversos .

L’Estil del Naha-te si basa PRINCIPALMENT En el combat a distància curta , moviments circulars , intercepcions , cops a mà oberta circulars o Directes , luxacions articulars , els baixes puntades , trepitjades , enderrocs , estrangulacions , llançaments i lluita cos a cos .

De S’utilitzen agafades Després De La Aplicació Dels bloquejos o defenses Suaus MITJANÇANT girs , Els Quins permeten COLPEJAR o realitzar luxacions articulars , o cops d’un Punts Vulnerables o vitals .

És Un Estil Que La Força basa en la Concentració i en la Respiració , utilitzant molt comunament la Respiració Ibuki ( Respiració diafragmàtica estafa contracció abdominal i sonora ) , aire Moviments lents i Concentrats , posant a prova la musculatura , Atès Que és Un Treball esgotador .

L’Estil de combat Naha – Et Va néixer a l’illa d’Okinawa al Japó approximately en l’Any 1755 , from Creat el kung fu / wu shu xinès dels Estils provinents del Temple Shaolin i l’Estil de la grua que canta , o ‘el bok hok pai ‘ caracteritzat porció patrons de Respiració , condicionament / corporal insensibilització , cops a mà oberta , i luxacions articulars Per Medi de Moviments Suaus i Fluids .